Groth Grafik - Intuitiv grafisk kreatør

Portfolio for Intuitiv Grafiker

Groth Grafik

Opsætning af webshop


Bente fisker Krystaller


Bente koder krystaller, der kan støtte dig i din hverdag. For at kunne forstå hendes produkt prøvede jeg selv krystal Vand stenen og den dag i dag kan jeg se at det har hjulpet på hvor meget vand jeg drikker i løbet af en dag.

Det er simpelthen magisk det hun kan.

Redesign af hjemmeside


KA Spiritual art


Kunden efterspurgte mere flow på hjemmesiden. Jeg mærkede ind i energien og isammenarbejde med kunden fandt vi frem til en struktur der gav den rigtige følelse i forhold til kundens produkt.

Opsætning af bog


Kristinna Thanh Esset


Bogen indeholder klienthistorier, indsigt, gode råd og værktøjer, som kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om din egen slægtsenergi samt opløse de destruktive historier, der ligger nedarvet i dit system.

Gavekort til mail og tryk


Det Holistiske Univers


Efter en samtale med ejeren af Det holistiske Univers fik jeg sammensat dette gavekort, så det kunne sendes til produktion..

Hjemmeside og logo


The Healing Heart of Karina


Min egen spirituelle side, hvor jeg tilbyder forskellige behandlinger, samt forløb som blandt andet selvudvikling med æteriske olier.

Logo


Be Fit


Brainstormet med kunden og efter lidt korrespondance frem og tilbage endte vi på dette resultat.

Bogomslag


Syvstjernen af Anne Hjælmsø.


Anne havde selv billedet, som jeg så har redigeret til at kunne bruges som bogomslag, justeret i farverne og givet hendes hår et rødt skær efter Anne's ønske. 

Bogomslag til serie


Skrevet af Tanja Lønberg Rasmussen.


Tanja havde selv billederne. Jeg forlængede den, så de passede til et bog omslag og tilførte tekst osv. efterfølgende og lavede en printklar fil til produktion.

Har du brug for en intuitiv grafiker?

eller vil du have uddybet min portfolio


Så book en samtale her

Du kan også følge mig på Facebook

Eller på Instagram